"PERHATIAN: Setiap isi kandungan di dalam blog ini adalah hasil kreativiti Penulis semata-mata. Setiap penulisan adalah tidak bermaksud utk menyentuh sensitiviti mana-mana pihak. Sekiranya terdapat ayat-ayat yg menyentuh sensitiviti, ini adalah secara tidak disengajakan dan penulis memohon beribu kemaafan. Dilarang sama sekali menerbit, menplagiat isi kandungan blog ini tanpa kebenaran Penulis. ~ Gieyana"

Gieyana & Co ® : New Entry

Wednesday, July 9, 2014

Mari sama2 doakan baby kawan saya: perginya Bidadari syurga

Speechless! Anak kawan sy kembali kerahmatullah pagi td dlm pukul 11 lebih.
Damailah kamu di sana sayang..

Air mata ni berderai jer...

------------------------------------------------

Berat mata memandang berat lagi bahu yg memikul.

Mari kawan2 semua doakan anak kawan saya yg kini berada di unit picu, hospital Sultanah Bahiyah.

Moga jasa baik kalian mendapat limpah rahmat dariNya.

Hope Ieda n keluarga tabah dgn ujian Allah.

:(
Baby Mia with Najlaa. Beza dorang 2 minggu jer..

13 comments:

MizzTina said...

sejak dh ada anak, hati sgt jd terlebih sensitif.. moga anak ini sihat spt sediakala.. n moga parents anak ini sabar n tabah.. sedih bila dgr berita mcm ni..

Nad MamaZN said...

sedihnya ..
kak, apa2 update k!
harap kak eida tabah hadapi dugaan

cemana bleh detect mia sakit tu?

syawalsimpsons said...

moga baby sihat..sakit apa...

Fiza Rahman said...

Smoga baby mia cpt sembuh dan semoga parents nya tabah. Sakit apa babe?

Falsya said...

Allahuakbar..

sedihnyeee..semoga baby mia cepat2 sembuh..

lieyalatif said...

ya Allah ...berat dugaan buat parents mia...harap mereka tabah....sesungguhnye mereka bertuah kerana sudah ade yg mendoa mereka dari syurga....

naimahsidik said...

Innalilla'hiwainna'hirajiuun ..
Perginya kupu2 syurga brtemu dengan Penciptanya. #syurgabuatmuanakkecik
#mogaibunyatabahdengandugaanAllahswt
#hikmahdibulanramadhan2014
#tearstearstears
#Al-fatihah

Z@i Z@mR33 said...

Allah...ujian buat ibu bapanya

Chekgu Azrine said...

Al fatihah untuk kupu2 syurga nih..

::NureeN:: said...

Al-Fatihah buat arwah..

Siti Fatimah said...

alfatihah... si bidadri pergi menunggu parentnya di pintu syurga..

maaf tak jenguk umahhang lama.

tq for your wish..

Daddy Ziyyad said...

Al Fatihah

Aty_Fared said...

Ya Allah...semoga ibu bapa nya kuat serta tabah.. tak dapat nak dibayangkan perasaan mereka..