"PERHATIAN: Setiap isi kandungan di dalam blog ini adalah hasil kreativiti Penulis semata-mata. Setiap penulisan adalah tidak bermaksud utk menyentuh sensitiviti mana-mana pihak. Sekiranya terdapat ayat-ayat yg menyentuh sensitiviti, ini adalah secara tidak disengajakan dan penulis memohon beribu kemaafan. Dilarang sama sekali menerbit, menplagiat isi kandungan blog ini tanpa kebenaran Penulis. ~ Gieyana"

Gieyana & Co ® : New Entry

Wednesday, July 16, 2014

Wordless wednesday | Duit Raya

X tau bila leh dpt...Alhamdulillah..😂

13 comments:

mama tisya said...

ko cashout tgh bln lmbt la skit tgu cek smp...awal sept

Chekgu Azrine said...

kalau bru cash out hari ni..
lepas raya la dapatnya..
neway tahniah ye

Z@i Z@mR33 said...

wow...leh beli baju ry

Nad MamaZN said...

wowww
bestnya kak!
saya separuh dr akak punya
tp x cashout lg hehe

lieyalatif said...

yg penting sape nak bagi duit free dgn tulis blog jek kan gie heheheeh...leh wat tambah2 duit soping baju....auww!

Gieyana said...

Mama tisya

Aku cash out ujung bln lepas..dok tggu check jer ni..:)

syawalsimpsons said...

alhamdulillah rezeki tu

el said...

alhamdulilah
dptlah wat modal tuk raya nti
:)

Gieyana said...

Chekgu azrine

Ujung bln lepas cash out ni. X sure next week leh dpt x..:)

Myra Jay said...

Alhamdulillah rezeki :D
Tahniah

My Aisy said...

banyaknya...best2...

Fiza Rahman said...

Wah...banyak tu. Tahniah.

Aty_Fared said...

alhamdulillah... selalu nya sebulan lah kan baru terima.. :)