"PERHATIAN: Setiap isi kandungan di dalam blog ini adalah hasil kreativiti Penulis semata-mata. Setiap penulisan adalah tidak bermaksud utk menyentuh sensitiviti mana-mana pihak. Sekiranya terdapat ayat-ayat yg menyentuh sensitiviti, ini adalah secara tidak disengajakan dan penulis memohon beribu kemaafan. Dilarang sama sekali menerbit, menplagiat isi kandungan blog ini tanpa kebenaran Penulis. ~ Gieyana"

Gieyana & Co ® : New Entry

Friday, August 8, 2014

Hai hai...

Assalamualaikum n salam Jumaat buat kesayangan...

Apsal la mood nk berblog ni mmg ke laut...

Teringin nk blogwalking secara berhemah..
Teringin nk bertegur sapa dn penuh perasaan..
Teringin nak kongsi2 gambar..
And bla bla bla..tapi..
Apakan daya..kemalasan yg drastik!
Nak buka blogspot pon dh mls!
Tp bila tgk iklan menari2, jiwa meronta2 nk berblog kembali! Korang tolong update utk aq leh?

Raya br ni x byk gambar pon n mmg kita x bergambar kecuali sempat wat photoshoot jap ms on the way nk g umah tok dkt Merbok. Tu pon jenuh berpanasan anak2 dara aq! Nureen x yah ckp ar psl dia mmg x suka bergambar!
Nasib baik Najlaa kecik lg! So dia ikutkan jer kemahuan ummi!
Tema thn ni kaler grey! Sepatutnya bj tu pakai ms kenduri kawin adik hb tp dek kerana sikit masalah tg x dpt di elakkan. Mis-communication kekdahnya! So kita pakai time ry! That why bj raya Najlaa gaun kekdahnya! Kain satu papan ko! :p
Baju kurung Najlaa baju yg maklong bg besaq, tu yg mls nk ks dia pakai tu!
Cuti raya kali ni x cukup psl syok lak bw anak2 g kutip duit raya.:p
Kesayangan hamba!ekeke...

Nnt free lg aku update yer! This week nk g beraya lagi!


6 comments:

Falsya said...

Selamat Hari Raya gojes!!..;)

Nad MamaZN said...

hepi hari raya kak gie n famili! :)

lieyalatif said...

amboiii sakan hah pi collect duit raya.....raya kan sebulan so pulun laa beraye kan gie heheeheheh...lagi 2 si kecik tu dah bijak sikit senang le nak bawak berjalan....

nak suh lieya updatekan boleh tapi kene bagi upah ikut jam laa hahahaahah

Myra Jay said...

Selamat hari Raya Kak Gie..

Geram nengok Najlaa ha, macam2 aksi dia..
Dah semakin membesar dengan comel :D
Rindu dengan Nureen punya aksi depan kamera jugak :D

lovelywa said...

Selamat hari raya Gie!!

Siti Fatimah said...

Aku pun tak banyak snap photo..mood tengah redha...hahahaha