"PERHATIAN: Setiap isi kandungan di dalam blog ini adalah hasil kreativiti Penulis semata-mata. Setiap penulisan adalah tidak bermaksud utk menyentuh sensitiviti mana-mana pihak. Sekiranya terdapat ayat-ayat yg menyentuh sensitiviti, ini adalah secara tidak disengajakan dan penulis memohon beribu kemaafan. Dilarang sama sekali menerbit, menplagiat isi kandungan blog ini tanpa kebenaran Penulis. ~ Gieyana"

Gieyana & Co ® : New Entry

Thursday, August 14, 2014

Imaginasi Nureen..

Salam petang..

Td dpt message pic ni dr suami. Katanya terjumpa ni kt meja opis dia.

Last week nureen mc n lepak dkt opis hubby! Nak gelak aku tang kereta2 yg dia tulis tu! Dia mmg peminat keta dari dulu so most of model keta mmg dia hafal..

Tajuk imaginasinya mmg awesome! :p


7 comments:

eima said...

pandai nye menulis .. buat karang tp bergambar pandai

Nad MamaZN said...

cute!
alphat, ferari, labujini..
labu pun labu la nureen hehehee
comel sgt

ieda immi said...

salam dear
huhuh lama x jenggah
miss u dear

wahh nureean dah semakin besar dan semakin cerdik , imaginasi anak2 adalah gambaran aktifnya pemikirannya ;) welldone !

Ieda Zakaria said...

kekekek..
gelak aku bila hg telegram gambaq ni..
Teruskan nureen hingga jd kenyataan.

LYAfrina said...

Saya suka pulau pinang.. hehe..
Wowww.. kemain taste nureen

Cik Puan Eka said...

hihi comel je. Kerete alpat ngan ferrari hihi comelll

Siti Fatimah said...

Boleh wat karangan berpandukan ayat ayat nureen ni.