"PERHATIAN: Setiap isi kandungan di dalam blog ini adalah hasil kreativiti Penulis semata-mata. Setiap penulisan adalah tidak bermaksud utk menyentuh sensitiviti mana-mana pihak. Sekiranya terdapat ayat-ayat yg menyentuh sensitiviti, ini adalah secara tidak disengajakan dan penulis memohon beribu kemaafan. Dilarang sama sekali menerbit, menplagiat isi kandungan blog ini tanpa kebenaran Penulis. ~ Gieyana"

Gieyana & Co ® : New Entry

Thursday, September 25, 2014

Cheesekut again!

Suami mmg menggemari cheesekut ni! 
So, buat sendiri lebih puas hati.

Senang jer nak buat! Sap sap sui jer!

Bahan2 cuma cream cheese, biskut (kalau guna biskut 4 segi pon ok), susu sejat n susu cair! Nak resepi uols gugel jer! Cfm berjela keluar dgn bermacam2 variasi nanti!

Ni version aku!

Seronok Nureen bila di beri peluang utk buat smlm..:)

12 comments:

fazilzura said...

motip jirapah tu kt sebelah tu ???
jirapah tu mkn ciskut yeppp ..

aku tingin nak wat , tp kemalasan berganda2

Falsya said...

nie yg tetibe rase nk wat chiskut nie...;)

Gieyana said...

Fazilzura

Jirapah tu syiok dok tumpang interframe..ekeke

MizzTina said...

zirafah tu comel..aherherher

lieyalatif said...

menarik gie.... nampak gambar sedap...ape tah lagi rase...mesti sedap lazat nieh.....aku penah makan member buat...mmg sedap.....lagi2 sejuk2 dlm esbok kan...

Fiza Rahman said...

Sedapnya. Dok print resepi tapi tak buat2 lagi.

adarnadzmie said...

akak baru je semalam print resepi cheesekut... mudah dan sedap...:)

lovelywa said...

owh my..nak try buat gak lah..

Z.u.r.a and I.w.a.n said...

version hg ada girafah sekor duk bertenggek..haha...

penah buat sekali je cheesekut ni..hikss

LYAfrina said...

sedapnya..

Ieda Zakaria said...

Lama tak buat Cheesekut..hermmm

ArY + ShA = AmZaR FaYyAdH said...

assalam gieyana,
sha buat chesekut time open house raya posa irtu ja..
raya haji tak buek pulop he3
sedap3