"PERHATIAN: Setiap isi kandungan di dalam blog ini adalah hasil kreativiti Penulis semata-mata. Setiap penulisan adalah tidak bermaksud utk menyentuh sensitiviti mana-mana pihak. Sekiranya terdapat ayat-ayat yg menyentuh sensitiviti, ini adalah secara tidak disengajakan dan penulis memohon beribu kemaafan. Dilarang sama sekali menerbit, menplagiat isi kandungan blog ini tanpa kebenaran Penulis. ~ Gieyana"

Gieyana & Co ® : New Entry

Thursday, October 23, 2014

Short entry..

Assalamualaikum...

Lama x keudara ni! Kemalasan nk mengarang and blogwalking actually.

Hope blog ni x terkubur camtu dah ler...blog Nureen pon dah mkn nk terkubur dah.. 😂

Nak tempek gambar dh la kot kat sini!
Macam random photo gitu...
Byk story nk kongsi tp biasala...mood tu non-adoo! 😝

Hari2 datang kerja, mcm ni ler situasi pagi kt sini. Pillar semua tu dh up tp tawakkal jer la demi mencari rezeki yang halal! Eventhough jammed, dpt gak menikmati suasana tenang laut! Ko ader? :p

Lempeng special + kuah sardin version ummi! Lempeng tu taruk susu teping sket n sedikit garam! Kalau ada nyoq lagi best bila masukkan dlm bancuhan tu!

Balik kg in between dari umah mak aku ke umah mertua akan melalui tasik pedu ni! Nak photoshoot best la tp mood non adoo! Kamera gabak tu pon mls nk usung dh! :p

Jeng2..tuan umah interframe kejap. Lama x selfie nih! Mls...

Ok2...dah penat dh ni! Nak tido dulu yaa...:p





8 comments:

Chekgu Azrine said...

lagii....???

Pokok Manggis Depan Rumah said...

Walaupun ringkas sarapan Lempeng special + kuah sardin. Tetapi memang nampak sedap.

NM03 said...

holoh3x... seksi nau tido tu...

lieyalatif said...

gulp lempeng tuuuuuu gie!! kejam sgt tauuu.... ishh ni ade yg melempeng balik ni kang heheheehehe....

amboi anak dare tdo kemain kuak lentang hah heheeheh...letih sgt le tu gie...comel tgk...kalo lieya dah gomol tuh....

ArY + ShA = AmZaR FaYyAdH said...

Assalam sis,
hubby sha pun koje blah F.I.Z jugak
memang jam kan3
pegi balik koje sama sajork he3

Ann Ishak said...

oh lempeng....sedapnya :)

Falsya said...

Santeknye yg interprem tuh..heheh..

Saje je wat thumbs up kan..saje je nak suruh kite pun wat lempeng kan..kan kan kan..kene pulak makan panas2 bilas ngan air kopi smbl ujan lebat kat luar..heaven on earth i tell u..;)))

LYAfrina said...

Comey sgt gaya najla tdo tu.. cute