"PERHATIAN: Setiap isi kandungan di dalam blog ini adalah hasil kreativiti Penulis semata-mata. Setiap penulisan adalah tidak bermaksud utk menyentuh sensitiviti mana-mana pihak. Sekiranya terdapat ayat-ayat yg menyentuh sensitiviti, ini adalah secara tidak disengajakan dan penulis memohon beribu kemaafan. Dilarang sama sekali menerbit, menplagiat isi kandungan blog ini tanpa kebenaran Penulis. ~ Gieyana"

Gieyana & Co ® : New Entry

Wednesday, November 26, 2014

Lama x mengupdate

Ada yg rindu ker?

Seriusly blog ni lama mana nk bertahan x sure la...

Nak mengarang pon dh slow motionh jadinya haa...last weekend g tgk kucen kt Bkt merah. Kemain happy ya Najlaa..giler kucen mek tue..

Neway uols, take care yer! Kasi upload gambar Najlaa sekeping!

Now dh pandai say..nak! Nak! N nak! 

11 comments:

MizzTina said...

bru semlm duk terfkr kan akak..nape la lama xupdate.. nsb la aktif kt fb n ig..hehehe

lieyalatif said...

olo olo dak tecit2 comel tuuu..kemain duduk tersepuk kat situ...cute sgt najlaa heheeheeh

eima said...

comey .. tulis la lagi ... lagi

eima said...

comey .. tulis la lagi ... lagi

Sidratul Muntaha said...

salam kak
samalah kami
dgn busy
dengan idea tak amri2
setakat nk upadte insta dgn blog mendiet tu boleh la kot sbb updated daily basis as diary
klu tak kelaut jugaklah
jawabnya

el said...

ni nak pi holiday ni..bolehlah update byk2 story ur holiday kan kan kan haha

aquarius morius said...

Blogwalking sambil baca entri. :)

Aquarius recently post : Bagaimana akhirnya saya berjaya atasi masalah rambut gugur

DrCat said...

singgah sat...lama tak jalan2...been busy..:) ada baby baru meh...:) ciyom sikit..mmuuaahhh

Cik Iman said...

alahai pandainya dia

Siti Fatimah said...

singgah sini jenguk hang.lepaskan rindu la katakan.

Najib Ariyan said...

Selamat Tahun Baru 2015