"PERHATIAN: Setiap isi kandungan di dalam blog ini adalah hasil kreativiti Penulis semata-mata. Setiap penulisan adalah tidak bermaksud utk menyentuh sensitiviti mana-mana pihak. Sekiranya terdapat ayat-ayat yg menyentuh sensitiviti, ini adalah secara tidak disengajakan dan penulis memohon beribu kemaafan. Dilarang sama sekali menerbit, menplagiat isi kandungan blog ini tanpa kebenaran Penulis. ~ Gieyana"

Gieyana & Co ® : New Entry

Wednesday, June 8, 2016

Salam Ramadhan semua!

Assalamualaikum..

Dah 2016 and 3rd Ramadhan dh..
Cepatnya masa berlalu..
Adam pon dah 8 bulan..
Najlaa pon dah 2 thn 10 bln..
Nureen dah darjah 3..
Semalam dia x sahur pon tp gigih juga nak berpuasa smpai lemah longlai..suh berbuka x nak lak..

Anyway uols, salam ramadhan dr we all and moga ibadah kita di limpahkan rahmatNya..:)

Throwback. Najlaa ka Adam nih? ekekke

5 comments:

mama tisya said...

salam ramadhan beb...dh beso ank no 2 n 3..cpt ms berlalu..tisya thn ni cuba puasa gk..ni tgh cuti okla ....nextweek dh sekolah tktau la camne

Chekgu Azrine said...

lamanya tak bersiaran tau...
rindu nak baca blog gie

Gieyana said...

Same goew to u beb..tu ar kan..dh besaq dh anak2 aku..all the best tau utk tisya..:)

el said...

hahah surelah tu nomey..takan adam pakai baju gitu hihihi

salam ramadhan
selamat kembali ke blogspot kuikuikuii

azni hanafi said...

salam ramdhan buat gieyana sekeluarga...